Qui som

Som un moviment ciutadà compost per persones de diferents entitats del municipi, institucions i/o que participem a títol personal

Ens hem agrupat en aquest moviment per la necessitat de mobilitzar-nos per millorar la perspectiva escolar de Salt. Concretament, el nostre principal objectiu és posar fi a la greu situació de segregació escolar i, per tant, social, que pateix el poble.

Per aquesta raó volem fer front a diferents dificultats a les quals s’enfronta l’escolarització al nostre municipi, per poder erradicar l’estigmatització que recau sobre les escoles i instituts del poble, assegurar la igualtat d’oportunitats per a infants i joves, i que aquesta repercuteixi en l’èxit escolar i la millora de la cohesió social del municipi.

Plataforma ciutadana integrada per la Comissió Educació de l'Espai Antiracista Salt-Girona, la Coordinadora d’AMPAS de Salt i persones a títol individual. S'han adherit a la plataforma: Seminari de directores i directors de centres públics de primària i secundària de Salt, Consell de Ciutat, Consell Escolar Municipal, Escola d’Adults, FAPAC, Fundació Gentis, Fundació SER.GI, Casal del Infants, Associació Valentes i Acompanyades, Càritas Salt, Agrupament Escolta Sant Cugat, Agrupament Escolta Can Tona, AMPAS de les escoles Les Arrels, El Veïnat, Les Deveses, El Gegant del Rec, La Farga i Silvestre Santaló, AMPAS dels instituts Salvador Espriu i Salvador Sunyer.